one direction ~


ha ! hamek kau ~ ta de bagi salam tak de ape terus tunjuk pic one direction je kan *punye la excited nak letak pic 1D kat sini .. HUHU ..

assalamualikum ~

anyway ade lagi ke orang yang tak kenal this group ? spe yang tak kenal angkat perut ! HAHAHA . oke tak pe la . kalau yang mane II tak kenal tu meh saya kenal kan husband II sy *upss ! haha . korang penah dengak radio tak ? yang lagu what make you beautiful and one more song is one thing ? pnah dengak tak ? *kalau tak pernah jugak . abaikan entry nie . haha . ha tu depa II la yang dok nyanyi lagu tu ~ sedap kan suare depa .

oke berbalik pada tajuk ~ korang mesty pelikkan kenape la saya tibe II nak post pasal bujang II nie . mcm la dye nie knal sy nie kan .. huhu . anyway nampak tak pic kat sidebar sblah nie -------> *yang ade tulis 'keep clam and... omg that's zayn malik' . kalau korang nak tau .. saya baru je latak pic tu ~ masih segar lagi .. haha . try la cium . HAHA . so nie nak habak mai mcm mane cek boleh terase nak letak pic tu .

disebabkan 1D nie tgh jadik fenomena dikalangan anak II gadis tempatan kita . so saya yang mempunyai brodband yang teramat laju nie pun buat la research pasal 1D . konon II nye nnti boleh la jadik peminat fanatik and bangge sikit ngn kawan II "weii aku tau smue pasal 1D . korang boleh tanya kat cek apa je" HAHAHA . so nak dijadik kan cerita . slongkar punye slongkar terbukak 1 pic nie . *pic nye adalah pic yang diatas . waktu tu saya tak rase pun deorang nie tertarik or somthing else la . tertanye II jugak knpe girl out there minat sngt smpai tampal II pic deorang kat bilik la . jdik kan walpaper hp la *termasuk my little sis . but saya tgok balik pic tu . and i realise ade somthing yang berbeza dalam pic tu . perasan tak lelaki yang tengah tu muke dye tak mcm org putih . tp mcm org asia ~ macam bangla pun ada ! HAHAHA .



and carik punya cari . saya pun dapat nama dia . mama and papa dye bagi dye nama zayn malik .kira dia nie mcm malik's son la . HAHAHA . ha name pun MALIK . tak ke name tu mcm name islamic sikit ~ disebabkan hati nie tak puas saya carik lagi pasal dia . and saya dapat tau dia ade kacuk pakistan . oh patut la muka mcm pakcik jual carpet je ~ HAHAHA *hoii awat hang kutuk dye ~ hang kan minat dye . 

and agama dye jadik isu skunk nie . ramai yang mengata kan dia nie MUSLIM . mmg la dah nama pun malik ~ pastu kat burung biru (twitter) sibuk dok kate percaya Allah and muhammad . mmg la org dok habak yang dia nie islam . but NOT ME . mmg la name dye ade islamic sikit . tapi dye ade tatoo . orang islam mane boleh ade tatoo ~ buat tatoo kan haram .. so zayn malik saya perlukan penjelasan awk sebelum saya masuk meminang awk ! *haha . knpe cek asyik wat ayat tak leh nak go je nie . oke cukup pasal agama dye tu . biar lah antara dye dengan tuhan je yang tau . 



nak dijadikkan cerita lagi . disebabkan terlalu mengila carik pasal zayn malik nie , and dah terlampau banyak  dah tengok pic II dye . terjatuh hati pulak kat dye nie . HUHU .sbb muke dye tu comel kan ~ tipu la kalau ckp dye tak comel kan .. but suke tgok je la ~ tak de la fanatic mane pun . and aritu saya dok saja II je letak pic dye jadik bckground my OLD nie (lappy) .. pastu mak cek yang sibuk dok paksa II cek carikkan resepi ayam panggang ala kenny rogers bukak cek punya lappy tanpa izin .. and tadaaa


cek dah mengeletak kepala lutut nie . pikiak jawapan nak bagi kat mak cek .. sekali mak saya bersuara "nnti majlis kaknora dia datang tak ? kalau datang suh dye datang awl sikit . boleh kenal II ngn sedare II " =,=' ha ? HAHAHA . rupe II nye mak saya ingt kan dye nie boyfie saya ~ adeh . sampai skunk mak asyik dok tanya je bila nak ajak datang umah . HAHAHA

and sbb tu la saya ltk pic tu kat sidebar . sbnarnye ayat tu tak complete . ayat yang sebetul II nya ialah 'keep calm and .. omg!! that's zayn malik ! hoi zayn mak aku ajak hang datang yasin umah aku la ! kau dengar tak ?' HAHAHAHAHA . done . that all .

*sorry entry kali nie panjang lebak . *ecited dpt cerita kat kalian pasal bakal menantu mak cek .and cek gune loghat utara . cek saja prctice . sbb kawan cek banyak dari utara . HUHUHU

selamat mimpi :)
masa: 4.44am <--- number baik :)
#np :: i wish - 1D
♥ terima.kasih.si.COMEL.yg.membaca ♥

5 ulasan:

Cik Zeeta berkata...

b.w here :)
mari singgah blog kter plk :)

unknown♥♥ berkata...

cik zeeta : oke . i will . thnx u :)

CaknaNiagaCollections berkata...

BW here... saya dah follow awak :)

unknown♥♥ berkata...

cakna : oke :) thnx ya

E'in berkata...

baby u light up my world like nobody else.. ;p